Yücel Yılmaz Resmi Web Sitesi
BAŞKAN YÜCEL YILMAZ'DAN PERSONELE DOPİNG

Saha personelleri geçtiğimiz günlerde kahvaltıda buluşan Başkan Yılmaz, dün de öğle yemeğinde bir arayara gelerek yoğun sezon öncesi personeli motive ediyor.

Havaların saha çalışmalarına elverişli hale gelmesi ile birlikte sezon açılışını gerçekleştiren Karesi Belediye Başkanı Yücel Yılmaz personelini yalnız bırakmıyor. Geçtiğimiz günlerde sabah kahvaltısı ile personelle bir araya gelen Başkan Yılmaz dün de Karesi Kaymakamı Abdulakdir Demir'in de katılımı ile şantiyede öğle yemeğinde buluştu. Personeline kavurmalı pilav ikram eden Başkan Yılmaz, bu sezonun yoğun geçeceğini söyledi.

Başkan Yılmaz şantiye hakkında Kaymakam Demir'e bilgiler verdi. Şantiyede personeli selamlayan Kaymakam Demir, "Ben her yerde sizleri görüyorum. Çalışmalarınızı yakından takip ediyorum, hepinizi kutluyorum" dedi. 

Karesi Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, geçtiğimiz günlerde kazasız belasız bir çalışma dönemi geçirmek için Karesi Belediye Başkanı Yücel Yılmaz'ın da katıldığı bir törenle kurban kesip dualar ederek başlangıcı yaptı. Öğlen yemeğinde personelle yeniden bir araya gelen Yılmaz, "İşçilerimiz çalışma döneminin kazasız belasız geçmesi için kurban kestiler. Bizde onları bu önemli günde yalnız bırakmak istemedik. Fen İşleri, Temizlik İşleri ve Park Bahçeler Müdürlüğü çalışanlarımız işlerini büyük bir özveri ile zaten yapıyorlar. Kendilerine bu dönemde kazasız belasız, hayırlı bir dönem geçirmelerini diliyoruz. Karesi'de her caddeye her sokağa hizmet götürüyoruz. Planlı bir şekilde çalışmalarımızı yürütüyoruz. Vatandaşlarımızı çamur ve çukur derdinden kurtarmak için daha çok çalışmalıyız" dedi.