Yücel Yılmaz Resmi Web Sitesi
BAŞKAN YÜCEL YILMAZ "KARESİ'DE AQUA PARK KEYFİ"

Karesi Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, her yıl olduğu gibi bu yılda çocukların yazı eğlenerek ve öğrenerek dolu dolu geçireceği programlara aqua parkı da ekledi. Karesili çocuklar Sakarya Karesi Park'ta aqua parkı ücretsiz olarak yaz boyu kullanabilecek.

Karesi Belediyesi, "Biz en çok çocukların belediyesiyiz" sloganıyla Balıkesir'de yine bir ilki daha başlattı. Karesi Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, "Benim çocuklarım yazı dolu dolu eğlenerek ve öğrenerek geçirsin" diyerek Karesi Park'ın içerisine çocukların ücretsiz kullanacağı aqua park kurdurdu.2 Temmuz tarihinde başlayan Karesi Spor Okulu Yaz Okullarının 1. dönemi, 28 Temmuz 2018 tarihinde sona erecek. 2. dönemi de 30 Temmuz'da başlayacak ve 1 Eylül tarihinde de sona erecek. 

"HALKIMIZ MEMNUN"
Karesi Belediyesi, Sakarya ve Kuvayi Milliye Mahallerinin kesişim noktasındaki mezbelelik halde bulunan 20 bin metrekarelik alan içerisinde; halı saha, tenis kortu, yürüyüş yolları, yeni nesil oyun grupları ve fitness aletlerini barındıran Karesi Yaşam ve Aktivite Merkezi haline dönüştürerek halkın hizmetine açtı. Karesililer tarafından çok sevilen ve rağbet gören Karesi Park'ın tam bir cazibe merkezi haline gelmesi için Karesi Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, parkın içerisine aqua park kurulması konusunda talimat verdi. Kısa sürede kurulan aqua park Karesi Spor Okulu Yaz dönemi programı kapsamında profesyonel eğitmenler eşliğinde çocuklara ücretsiz hizmet verecek. Başkan Yılmaz, projelerin halkımızın tarafında da beğenilmesinin kendilerini mutlu ettiğini söyledi. 

"AQUA PARK YÜZLERİ GÜLDÜRDÜ"
Su, eğlence ve güneşin buluştuğu havuzlara bu yıl aqua parkta eklediklerini belirten Karesi Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, "Karesi'de spor yapmayan yüzme bilmeyen çocuk kalmayacak diyerek 2015 yılından bu yana ilçemizdeki okulların bahçelerine havuzlar kurduk. Bu havuzlarda on binlerce çocuğa yüzme ve stil öğrettik. Okulların bahçelerine kurulan havuzlar sayesinde yazın denize gidemeyen çocuklarımız hem yüzme öğrendiler hem de yaz dönemi programları içerisinde diğer sportif faaliyetlerden faydalandılar" dedi.

"SPORU TABANA YAYMAYA DEVAM EDECEĞİZ"
Bu yıl; Fatih Okulu, Mustafa Kemal Atatürk Lisesi ve Karahallılar Okulu'nun bahçelerine havuzların kurulduğu bilgini veren Başkan Yılmaz, "Bu havuzlarda çocuklarımız yüzecek, eğlenecek ve öğrenecekler. Havuzlarımızın yanı sıra; Geleneksel Türk Okçuluğu, pilates, yüzme, basketbol, cimnastik, tenis takım çalışması, çocuk oyunları, sanatsal ve zihinsel aktivitelerin de yer alacağı spor okulunda çocuklarımıza bilinçli bisiklet kullanımı eğitimi de vereceğiz. Sporun tüm dallarını tabana yaymaya devam edeceğiz" dedi.