Yücel Yılmaz Resmi Web Sitesi
BAŞKAN YÜCEL YILMAZ "KARESİLİLERİN GÖZLERİNİN İÇİ GÜLÜYOR"

Karesi Belediye Başkanı Yücel Yılmaz ve ekibi haftasonu yedi kırsal mahallenin hayrına katıldı. Halkın yoğun ilgi gösterdiği ve bağrına bastığı Başkan Yılmaz, "Halkımızın gözlerinin içinin gülmesi ve hizmetlerimizden memnun olması bizleri de çok mutlu ediyor" dedi. 

Karesi Belediye Başkanı Yücel Yılmaz ve ekibi kırsal mahallelerde ayak basmadık yer bırakmadı. Her gittiği mahallede vatandaşlar Başkan Yılmaz'ı güler yüzle karşılayıp bağırlarını bastı. Başkan Yılmaz ve ekibi hafta sonunda güne Turplu Mahallesi'nde başladı, ardından; Ovacık, Tatlıpınar, Şamlı, Boğazköy, Kamçıllı, Çaypınar mahallelerinde halkla tek tek tokalaşıp hayırlarına katıldı. Gittiği her mahallede vatandaşların gözlerinin içinin gülmesinden etkilendiğini belirten Başkan Yılmaz, Karesi'nin köylerinin ve köylülerinin çok güzel, sıcak insanlar olduğuna vurgu yaptı. Çocuklara oyuncak da dağıtan Başkan Yılmaz, çocuklara Çanakkale'ye götürme sözü verdi. Mahalle sakinleri, bir belediye başkanını sürekli mahallelerinde görmekten çok mutlu olduklarını söylediler. 

"KARESİLİYİM DERKEN ÖVÜNEREK SÖYLEYEBİLİRSİNİZ"
Karesi Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, gittiği kırsal mahalle hayrılarında halka seslenerek, geleneklerimizin göreneklerimizin dinimize göre yaşamanın çok güzel birşey olduğunu söyledi. Yağmur demenden herkesin kırsal mahallelerine gelip hayırlarına sahip çıkmasının önemine dikkat çeken Bakan Yılmaz, "Sanayi gelişirken kırsal mahallelerimizde çiftçilik gelişsin istiyoruz. Çiftçilik geliştikçe, halkımız toprağına daha yakın olsun, toprağından uzaklaşmasın, hepimizin mahallelerimize bağı olsun istiyoruz. Allah'a çok şükür, kırsal mahallelerimizde her yere çocuk parklarını koyduk, okullarımızın da bakımlarını yaptık. Çöp konteynerlerinden tutun da fitnees aletlerine kadar bir çok ihtiyacımızı giderdik. Yıllar hızlı geçiyor, ekiplerimizle birlikte sabah 7'den gece 02.00'a kadar şehrimizin derdi ile dertleniyoruz. Şehrimizin önce kişiliği olsun Karesi'yi herkes duysun istiyorum. Ben Karesiliyim derken övünerek söyleyelim. Sizlerin desteği ile hem Karesi'yi hem de Balıkesir'in adını daha çok duyuracağız. Hayrımız hayırlara vesile olsun, Allah hayırlarınızı kabul etsin.Verdiğiniz emanete sahip çıkarak, şehrimizi yönetmeye çalışıyoruz. Gücümüzü sizin enerjinizden ve ilginizden alıyoruz" dedi.