Yücel Yılmaz Resmi Web Sitesi
Balıkesir Bir Fırsat Yakaladı

Balıkesir Ticaret Odası'nda sivil toplum kuruluşları ve iş dünyası ile bir araya gelen AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mahir Ünal, şehirleri ayağa kaldıran en önemli güçlerden birinin iş dünyası olduğunu söyleyerek, "Yücel Beyin projeleri ve yapmak istedikleri beni mutlu etti, umutlandırdı. Balıkesir bu uyumu ile bir fırsat yakaladı" dedi.

Çeşitli programlar kapsamında Balıkesir'e gelen AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mahir Ünal, sivil toplum kuruluşu temsilcileri ve iş insanlarıyla Balıkesir Ticaret Odası'nda bir araya geldi. Ticaret Odası'nda yaptığı konuşmada şehirleri ayağa kaldıran en önemli güçlerden birinin iş dünyası olduğunu kaydeden Genel Başkan Yardımcısı Mahir Ünal, "Şehirleri yaşatan ve ayağa kaldıran sanayi ve ticaret odaları oldukça önemli. Ancak bunun bir koordinasyon içerisinde olması gerekiyor. Yani şehrin siyasetinin, iş dünyasının, kültür ve sanat dünyasının bir araya gelmesi ile ancak bir marka oluşturabiliyorsunuz. Bugün artık ülkelerin değil, şehirlerin birbiriyle rekabetini konuşuyoruz. Bu süreçte Balıkesir, kendisini nasıl konumlandıracağını, hangi şehir ile rekabet edeceğini belirlemeli ki bölgesini taşıyabilsin" dedi.

 YÜCEL BEYİN VİZYONU MUTLU ETTİ, UMUTLANDIRDI"

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz'ı ortaya koyduğu vizyon nedeniyle tebrik eden Genel Başkan Yardımcısı Mahir Ünal, "Yücel Beyi ziyaret ettim, ekibiyle bir araya geldim. Yücel Beyin Balıkesir için olan projeleri, planlamaları ve yapmayı düşündükleri açıkçası beni mutlu etti, umutlandırdı. 2 gündür Balıkesir'deyim. Buradaki uyumu görmek beni mutlu etti. Bu şehrin en büyük avantajı uyum, koordinasyon, organizasyon ve tarafların enerjilerini ortak bir hedef etrafında birleştirmiş olması. Ben Balıkesir'in artık bu fırsatı yakaladığını düşünüyorum" açıklamasında bulundu.

Mahir Ünal, Balıkesir temasları kapsamında ayrıca Çocuk Köyü'nü ziyaret ederek çocuklarla ilgilendi, sohbet etti.