Yücel Yılmaz Resmi Web Sitesi
Başkan Yılmaz'dan Kurban Bayramı Kutlama Mesajı

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Yücel Yılmaz'ın Kurban Bayramı nedeni ile bir kutlama mesajı yayınladı.

Başkan Yücel Yılmaz’ın mesajı şöyledir:

“Kıymetli Hemşehrilerim,

Sosyal yardımlaşma ve dayanışma duygularının yoğun bir şekilde yaşandığı; sevgi, kardeşlik ve barışın tesis edilmesine vesile olan Mübarek Kurban Bayramı’na erişmenin mutluluğunu yaşıyoruz.

Bayramlar bir arada olmanın, dargınlıkları bitirmenin ve kimsesizleri düşünerek onların yanında olmanın; sevinci, bereketi ve güzellikleri paylaşmanın günleridir. Küresel çapta etkisini hissettiğimiz salgın ile birlikte ulaştığımız bu bayramda kısıtlamalar her ne kadar azaltılmış olsa da sizlerden KOVİD-19 tedbirlerine azami düzeyde uyarak bayramı atlatmanızı rica ediyorum. 

Allah’ın rızasını kazanmak için gerçekleştirilen ve O’na yakınlaşmaya vesile olan Kurban Bayramında arınma ve eşitlenme, kendini bilme, sabır ve hassasiyet duygularını en üst düzeyde yaşarken aile büyüklerimizin hayır dualarını alıp çocuklarımızı sevindirmeyi ve bizlere emanet olan öksüzleri, yetimleri ve garipleri unutmamamızı diliyorum. 

Bu vesileyle kestiğimiz kurbanların kabul olması duası ve bayramın bizleri Allah’a ve birbirimize yakınlaştırması dileğiyle Kurban Bayramınızı tebrik ediyor, aileniz ve sevdiklerinizle birlikte nice bayramlara erişmenizi Allah’tan niyaz ediyorum.”