Yücel Yılmaz Resmi Web Sitesi
BAŞKAN YÜCEL YILMAZ BAKAN KASAPOĞLU'NA SPOR YATIRIMLARINI ANLATTI

Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu'nun Spor Toto Teşkilat Başkanlığı döneminde verdiği hibe desteğiyle; şehre Karesi Park'ı kazandıran Karesi Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, Ankara ziyaretlerinde Bakan Kasapoğlu'na Karesi Park'ı tanıttı, destekleri için teşekkür etti.

Karesi Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu'nu ziyaret etti. Bakan Kasapoğlu'nun Spor Toto Teşkilatı Başkanı iken verdiği hibe desteği ile şehre Karesi Park Spor Toto Tesisleri'ni kazandıran Karesi Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, yeni kabinede Gençlik ve Spor Bakanı olarak görev alan Mehmet Kasapoğlu'na başta yeni yaşam alanı olmak üzere Belediyenin spor yatırımları ile ilgili bilgiler verdi. Başkan Yılmaz ayrıca Büyükşehir Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu ile birlikte; Bakan Kasapoğlu'nu kırmızı dipli mumla 10-11-12 Ağustos tarihlerinde yapılacak olan Kurtdereli Güreşleri'ne davet etti.

TEŞEKKÜR ETTİ
Ziyaretiyle ilgili kısa bir açıklama yapan Karesi Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, "Sayın bakanımızın, Spor Toto Teşkilatı Başkanıyken bizlere verdiği hibe desteği ile kentimize yepyeni ve modern bir yaşam alanı kazandırdık. Kurtdereli Güreşleri'ne davet için geldiğimiz ziyarette Sayın Bakanımıza, başta Karesi Park olmak üzere şehre yaptığımız spor yatırımlarımızı ve gençlerimiz için hayata geçirdiğimiz projeleri anlatma imkanına da kavuştuk. Kendisine vermiş olduğu maddi ve manevi tüm destekleri ve misafirperverliği için teşekkür ediyorum" açıklamasında bulundu.