Yücel Yılmaz Resmi Web Sitesi
BAŞKAN Yücel YILMAZ, KARESİ ZABITASI İLE BULUŞTU

Karesi Belediye Başkanı Yücel Yılmaz ve belediye başkan yardımcıları, zabıta teşkilatının kuruluşunun 188. yıldönümü nedeniyle Karesi Belediyesi’nde görev yapan zabıtalar ve aileleriyle yemekte bir araya geldi. 

Karesi Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, 1-7 Eylül tarihleri arasında kutlanan Zabıta Haftası nedeniyle Değirmenboğazı’nda bulunan Metropol Restoran’da düzenlenen yemekte zabıta personeli ve eşleriyle buluştu. Yemeğe Karesi Belediye Başkanı Yücel Yılmaz ve eşi Mehtap Yılmaz’ın yanı sıra belediye başkan yardımcıları Yusuf Hocaoğlu, Yasin Sağay, Mürsel Sabancı eşleriyle birlikte katıldı. Belediyedeki en zor görevlerden birini zabıtaların yüklendiğini söyleyen Başkan Yücel Yılmaz, çalışmalarından dolayı personele teşekkür ederek, hediye verdi. 
‘HER ZAMAN ARKANIZDAYIZ’ 
Zabıta Müdürü Tayfun Özergen’den çalışmalar hakkında bilgi alan Karesi Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, belediyedeki en zor görevlerden birini zabıtaların yüklendiğini söyledi. Çalışmaları nedeniyle Zabıta Müdürlüğü ekiplerine teşekkür eden Başkan Yılmaz, “Önümüzdeki 4,5 yıllık süreçte Karesi Belediyesi olarak kusursuz ve katılımcı hizmet sunmayı amaçlıyoruz. Sizlere çok değer veriyoruz. El ele vererek Balıkesir’i düzenli ve disiplinli bir hale getireceğiz. Bu noktada sizlere büyük görevler düşüyor. Biz her zaman sizin arkanızdayız, tüm birimlerimizle birlikte sizlere yardımcı olmaya hazırız” açıklamasında bulundu. Zabıta Müdürü Özergen başta olmak üzere belediyede görev yapan 17 zabıta personeline hediye veren Başkan Yılmaz, daha sonra başkan yardımcıları ve personel ile hatıra fotoğrafı çektirdi.