Yücel Yılmaz Resmi Web Sitesi
BAŞKAN YÜCEL YILMAZ, KUVAYİ MİLLİYE'DE

Karesi Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, Park Bahçeler Müdürlüğü'nün 2 milyon, Fen İşleri Müdürlüğü'nün ise 1,5 milyon TL yatırım yaptığı Kuvayi Milliye Mahallesi'nde tamamlanan ve yapımı süren çalışmaları inceledi.

Mahalle Muhtarı Ali Kadir Dereli'nin de eşlik ettiği ziyaretler kapsamında esnaf ziyaretleri yapan, vatandaşlarla buluşan Başkan Yılmaz, mahalleye kazandırılan 6 yeni parkta eğlenen çocukların da eğlencelerine ortak oldu. Yapılan çalışmaları da yerinde inceleyen Yılmaz, asfalt silindir makinesinin koltuğa oturdu. Başta çocuklar olmak üzere mahalleli Yücel Yılmaz'a çalışmaları ve yatırımları nedeniyle teşekkür etti.

İHTİYAÇLARI ANINDA GİDERİYORUZ
Belediye ekiplerinin şehirde; günde ortalama 130 noktada kapsamlı çalışmalar yürüttüğünü dile getiren Başkan Yücel Yılmaz, rutin olarak sürdürdüğü mahalle ziyaretleri kapsamında bölgede çalışan mesai arkadaşlarını ziyaret ederek kolaylıklar dilediğini ifade etti. "Şehrimizde her şey yolunda" diyen Yılmaz, taleplere hızlı bir şekilde cevap verme noktasında yüzde 90'ın üzerinde bir başarı yakaladıklarını kaydederek, "Taleplere hızlı bir şekilde cevap vermenin ve ihtiyaçları anında gidermenin gururunu yaşıyoruz. Şehrimizdeki anlık sorunlara en hızlı şekilde çözüm ürettiğimiz gibi kronikleşmiş bütün problemleri de 4 yıl içerisinde çözmeyi hedeflemiştik. Şuan mesai arkadaşlarım yüzde 90'ın üzerinde bir başarıyla ilerliyor. Tüm çalışma arkadaşlarıma teşekkür ediyorum" dedi.