Yücel Yılmaz Resmi Web Sitesi
BAŞKAN YÜCEL YILMAZ "HEDEFİMİZ BALIKESİR'E HİZMET"

İlçe ziyaretlerine Bigadiç ve Sındırgı'da devam eden AK Parti Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Yücel Yılmaz, "Ben Balıkesir'e güveniyorum, Balıkesir'in de bana güvenmesini istiyorum. Balıkesir'i dünya markası yapacak, eğitim ve yaşam kalitesini arttıracak, gelir düzeyini yükseltecek projelerimiz var. Bizim hedefimiz Balıkesir'e hizmet" dedi.

AK Parti Büyükşehir Belediye Başkan Adayı ve Karesi Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, ilçe ziyaretlerine Bigadiç ve Sındırgı'da devam etti. AK Parti İl Başkanı Ahmet Sağlam, AK Balıkesir Milletvekilleri Belgin Uygur, Yavuz Subaşı, Mustafa Canbey ve Mutlu Aydemir'in de bulunduğu ziyaretler kapsamında Bigadiç Belediye Başkanı İsmail Avcu ile Sındırgı Belediye Başkanı Ekrem Yavaş'ın konuğu olan Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Yücel Yılmaz ve beraberindekiler ayrıca ilçe teşkilatlarıyla da bir araya geldi. "Ben Balıkesir'e güveniyorum, Balıkesir'in de bana güvenmesini istiyorum" diyen Yücel Yılmaz, Balıkesir'in 20 ilçesinin de kendisini ifade edecek değerlerinin olduğunu belirterek, "Bu değerleri dünya markası haline getirmenin yanı sıra eğitim ve yaşam kalitesini arttırma, gelir düzeyini yükseltme, hizmete hızlı erişim noktasında projelerimiz var" dedi.

"ŞEHRİN İHTİYAÇLARINI BİLİYORUZ"
Cumhur İttifakı ile Balıkesir'i 2023'e hazırlayacaklarını ifade eden Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Yücel Yılmaz, "Biz şehrin nelere ihtiyaç duyduğunu biliyoruz" dedi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olarak ilan edildiği günden bu yana seçim beyannamesi ve ilçelerde yapılacak projelerle ilgili çalıştıklarını kaydeden Başkan Yılmaz, "Profesyonel 40 arkadaşım ve ben sahada sizleri dinliyor, vatandaşımızın önceliklerini belirlemek için çaba harcıyoruz. Diğer ekibimiz ise Balıkesir'in sosyal ve kültürel hayatını canlandıracak, şehir hayatını etkileyebilecek çalışmaların altyapısını hazırlarken bir diğer ekibimiz ise teşkilat ve sandık bazlı çalışmalarımızın altyapısını hazırlıyor" açıklamasında bulundu.

"PROJELERİMİZİN MERKEZİNDE İNSAN VAR"
Ortak akıl ve irade ile çalışmalara yön vereceklerini söyleyen Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Yücel Yılmaz, "Katılımcı belediyecilik ilkesi gereği Balıkesir'imizin güzel insanlarının talep ve önerilerini daima göz önüne alacağız. Seçime iyi hazırlanıyoruz. Bizim 20 ilçemizin de kendisini ayrı ayrı ifade edebilecekleri özellikleri var. Bunları birer dünya markası haline getirmenin yanı sıra eğitim ve yaşam kalitesini arttırma, gelir düzeyini yükseltme, hizmete hızlı erişim noktasında projelerimiz var. Hizmet anlayışımızın merkezinde yalnızca insan yer alacak. Çalışmalarımızı Balıkesir'i gelecek nesillere daha yaşanabilir bir şehir olarak bırakma anlayışı ile çalışacağız. Ben Balıkesir'e güveniyorum, Balıkesirli hemşehrilerimin de bana güvenmesini istiyorum" dedi.

AK PARTİ BALIKESİR'DE SEÇİME HAZIR
AK Parti İl Başkanı Ahmet Sağlam, Yücel Yılmaz'ın Karesi Belediye Başkanlığı döneminde yaptığı başarılı çalışmalarla göz doldurduğunu, bu nedenle de Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Balıkesir halkının teveccühleri ile Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olarak gösterildiği ifade ederek AK Parti'nin tüm teşkilatlarıyla birlikte seçime hazır olduğunu kaydetti.

"CUMHUR'UN BİRLİKTELİĞİ BAŞARI İLE TAÇLANACAK"
AK Parti'nin hizmetleri sürekli arttıran bir yapı ile bugünlere geldiğini söyleyen AK Parti Balıkesir Milletvekili ve MKYK Üyesi Yavuz Subaşı, "24 Haziran'da kurulan Cumhur İttifakı, yerel yönetim seçimlerinde de devam ediyor. Biz Milliyetçi Hareket Partisi mensubu kardeşlerimizle birlikte ülkemizin geleceği ve bekası için çalışacak, Allah'ın izniyle bu birlik ve beraberliğimizi 31 Mart'ta başarıyla taçlandıracağız" dedi.

BAYRAĞIMIZ DALGALANMAYA DEVAM EDECEK
Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Yücel Yılmaz'ın vizyonu ve misyonu ile Karesi'de kendini zaten ispat ettiğini söyleyen Balıkesir Milletvekili Belgin Uygur, "Büyükşehir için Allah yolunu açık etsin. Hedefimiz Balıkesir'de AK Parti bayrağını dalgalandırmaya devam etmek" dedi.

"BALIKESİR'İ DAHA GÜZEL GÜNLER BEKLİYOR"
AK Parti teşkilatları olarak tek vücut olarak çalışmaya devam edeceklerini ifade eden Balıkesir Milletvekili Mustafa Canbey,"31 Mart'ta yeni başarılarla yepyeni bir dönemin kapılarını birlikte aralayacağız" derken Balıkesir Milletvekili Mutlu Aydemir ise "Hep birlikte 31 Mart'ta çok güzel bir başarıya imza atacağımıza inanıyorum. Büyükşehir Belediye Başkan Adayımız genç, vizyoner. Balıkesir'i çok güzel günler bekliyor" açıklamasında bulundu.