Yücel Yılmaz Resmi Web Sitesi
Başkan Yücel YILMAZ "TOYGAR VE SEFAKÖY ÇAMURDAN KURTULUYOR"

Karesi Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, Toygar Mahallesi ve Sefaköy civarında yol yapım çalışmalarını inceledi ve bölge halkına pazar yeri müjdesi verdi. Başkan Yılmaz, bölgede imara açık arsaların olduğunu belirterek ev yapmak isteyenleri yatırıma davet etti. 

 

ÜST YAPI ÇALIŞMALARI TÜM HIZIYLA DEVAM EDİYOR 
Karesi Belediye Başkanı Yücel Yılmaz ve ekibi Toygar Mahallesi ve Sefaköy civarında yapılan kaldırım, tretuvar, asfalt çalışmalarını yerinde inceledi ve tespit ettiği eksiklerin giderilmesi için başkan yardımcılarına talimat verdi. Toygar Mahallesi Muhtarı Necip Yıldız'ın da eşlik ettiği incelemede Başkan Yılmaz, bölgeye 5700 m2 asfalt, 3000 m2 taş ve 2500 metre bordür döşeneceğini söyledi. Seçim döneminde Toygar Mahallesi'nde vatandaşların sıkıntılarını dinlediklerini belirten Karesi Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, muhtar Necip Yıldız'ın da girişimleri ile yol ve ulaşım sorunlarına kalıcı bir çözüm bulmak için çalışmalara başladıklarını söyledi. Toygar Mahallesi'nin yamaç kısımlarında kaldırım asfalt ve tretuvar işlerinin çok kısa sürede biteceğini belirten Başkan Yücel Yılmaz, "Ayrıca bu bölgeye hareket getirecek bir pazar yeri yapmayı planlıyoruz. Yaklaşık 8 bin nüfusun yararlanacağı bu pazar yerini modern Avrupai pazar modellerinden düşünüyoruz.Tabi bunları yaparkenki süreç içerisinde arz talep dengesini ve belediyenin bütçesini iyi ayarlamak gerekiyor. Stratejik planımıza göre buradaki çalışmaların 2017 yılında bitmiş olmasını hesaplıyoruz" diye konuştu. 
ARSALARI DEĞERLENDİRİN 
Toygar Mahallesi'ndeki bir çok arsanın imara açık olması nedeniyle Başkan Yücel Yılmaz, "Ev yapmak isteyen arkadaşların bu bölgedeki arsaları değerlendirmesini istiyoruz" dedi.