Yücel Yılmaz Resmi Web Sitesi
BAŞKAN YÜCEL YILMAZ, "YATIRIMCININ YANINDAYIZ"

Dört Yıldır Kızılay Caddesi üzerinde hizmet veren "By Biscotti Coffee Patisserie" Bandırma caddesinde yeni yerine taşındı. By Biscotti'nin açılısını yapan Karesi Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, "İlçemize modern işletmelerin kazandırılmasından mutlu oluyoruz" dedi. 

 

52 Evler Mahallesi Bandırma Caddesi üzerinde işkadını Tuğba Özen tarafından açılan "By Biscotti Coffee Patisserie" adlı pastanenin açılış kurdelesini; Karesi Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, Savaştepe Belediye Başkanı Turhan Şimşek, Sanayi Odası Başkanı İsmail Uğur ve Ticaret Odası Başkanı Fahri Ermişler kesti. Çok sayıda iş dünyasının tanıdık simalarının katıldığı açılışta By Biscotti'nin içini gezen Başkan Yılmaz, pastanenin son derece şık ve temiz olmasından dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Dualarla kapıları hizmete açılan By Biscotti'de özel tasarım butik pastalar, lavazza kahvelerinin çeşitlerine kadar bir çok ürünü bulmak mümkün. Karesi İlçesi'ne yakışır bir mekan olması için ellerinden geleni yaptıklarını belirten By Biscotti'nin sahibi Tuğba Özen, "Sekiz kişilik profesyonel personelimizle düğün, nişan ve özel günlere özel butik pastalarımızı yapmaya devam ediyoruz. Ayrıca hafta içi ve hafta sonları sabah kahvaltısı da veriyoruz" dedi.