Yücel Yılmaz Resmi Web Sitesi
BAŞKAN YÜCEL YILMAZ'DAN YERİNDE İNCELEME

Karesi Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, Karesi Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından kilit parke taşı döşeme çalışmalarının sürdüğü Toygar Mahallesi 234 Nolu Sokak'ta incelemeler yaptı. 

 

Toygar Mahallesi 234 Nolu Sokak'ta süren çalışmaları yerinde inceleyen Karesi Belediye Yücel Yılmaz, Fen İşleri Müdürü Fatih Doğan'dan bilgiler aldı. Karesi İlçesi'ni yaşanabilir bir yer haline getirmek için gece gündüz çalıştıklarını ifade eden Başkan Yılmaz, "Sokaklarımızı daha modern bir görünüme kavuşturuyoruz. Yapılan çalışmalardan vatandaşlarımızın son derece memnun olması, bizleri de mutlu ediyor" açıklamasında bulundu.

 

KIRSALA DA PARKE DÖŞENDİ

Bugüne kadar 75 bin metrekare taşıt ve yaya yolunun yapımını tamamlayan Karesi Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, Toygar Mahallesi 234 Nolu Sokak'ta 2 bin metrekare kilit parke döşeme çalışmalarını sürdürüyor. Önümüzdeki günlerde tamamlanacak olan çalışmanın yanı sıra Fen İşleri ekipleri kırsalda Turplu, Ovacık, Beyköy, Köteyli, Yağcılar, Fethiye, Karakol ve Toybelen mahallelerinde de kilit parke taşı döşeme çalışmaları tamamlandı. Çalışmaları yerinde inceleyen Karesi Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, "Karesi Belediyesi olarak imkanlarımız ölçüsünde vatandaşlarımızdan gelen her türlü talebi değerlendirerek, çözüme ulaştırmaya çalışıyoruz. Karesi'yi, Karesi'de yaşayan vatandaşlarla birlikte yönetmek için bu yola çıktık. Bu nedenle vatandaşlarımızdan gelen her türlü talebi ve öneriyi önemsiyoruz. Yapacağımız hizmetlerde her zaman vatandaşlarımızın görüşlerine başvuracağız, onların taleplerini değerlendireceğiz" şeklinde konuştu.