Yücel Yılmaz Resmi Web Sitesi
BU ÇİFT YILMAZ

Seçim çalışmalarına Ayvalık'ta devam eden Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Yücel Yılmaz, Ayvalık'ın bir Cumhuriyet Kenti olduğunu vurguladı, ilçenin bütünlüğünü koruyarak ortak akıl ile insana huzur veren ve dünya ile rekabet eden bir Ayvalık'ı inşa edeceklerini ifade etti.


Cumhur İttifakı AK Parti Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Yücel Yılmaz ve eşi Mehtap Yılmaz, seçim çalışmalarına Ayvalık'ta devam etti. Cumhur İttifakı MHP Ayvalık Belediye Başkan Adayı Nazmi Başaran'ın da eşlik ettiği ziyaretler kapsamında ilk olarak AK Parti ve MHP İlçe Teşkilatları ve Ayvalık Belediye Meclis Üyesi adayları ile bir araya gelen Yücel Yılmaz sonrasında ise Ayvalık Erken Doğmuşlar Konukevi ve Kadın Danışma Evi, esnaf, oda ve kurum ziyaretleri yaptı. Ayvalıklılar tarafından büyük bir ilgi ve sevgiyle karşılanan Yücel Yılmaz'a AK Parti Balıkesir Milletvekili Mutlu Aydemir de eşlik etti.


AYVALIK CUMHURİYET KENTİDİR
Önceliklerinin şehrin huzurlu ve adil bir şekilde kalkınması, ekonomik yönden güçlendirilmesi olduğunu vurgulayan Yücel Yılmaz, "Her zaman söylediğimiz gibi Ayvalık bir Cumhuriyet Kenti'dir. Bizler, bu bilinçle gerekeni yapacak Ayvalık'ı hak ettiği yere getireceğiz, bu konuda iddialıyız" dedi. "Yük olmaya değil yük almaya geliyoruz" diyen Yılmaz, Ayvalık'ın bütünlüğünü ve sosyal hayatını koruyarak, insana hizmet eden projelerle Ayvalıklının yaşam kalitesini yükselteceklerini belirtti.


AYVALIK BİZE GÜVENSİN
20 ilçeyi birbirinden ayırmadan yapılacak proje ve yatırımlarla Balıkesir'i dünya şehirleri ile rekabet eder hale getireceklerini belirten Yücel Yılmaz, "İdeal şehir; insanına güven ve huzur veren, günlük hayatın içerisinde insanların ihtiyaçlarını kesintisiz olarak giderebildiği, geleceğinden kaygı duymayan insanların yaşadığı, sokakları cıvıl cıvıl olan şehirdir. İşte bizim hedefimiz yaşamaktan gurur duyulan bu ideal şehri inşa etmek. Ayvalık bize güvensin" açıklamasında bulundu.  


ORTAK AKLI ÇALIŞTIRACAĞIZ
Ortak aklı geliştiren, katılımcı, şeffaf, vatandaş memnuniyeti esaslı, estetik anlayışı, akılcı ve planlı çalışma ile Ayvalık'ı marka yapacaklarını söyleyen Yücel Yılmaz; müziğin, tiyatronun, resmin kısacası sanatın bir şehrin vazgeçilmez unsurları olduğunu dile getirerek, "Size söz veriyorum. Ayvalık kültürün, sanatın, mimarinin ve turizmin buluştuğu, tüm eksiklikleri giderilmiş bir kent olacak" dedi.