Yücel Yılmaz Resmi Web Sitesi
BURHANİYE'DE İŞÇİ, ESNAF VE MUHTARLARLA BULUŞTU

İlçe ziyaretlerine Burhaniye ile devam eden Cumhur İttifakı AK Parti Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Yücel Yılmaz, ilçede üretim yapan salça fabrikasını ziyaret ederek, işçilerle bir araya geldi. Yılmaz sonrasında ise AK Parti Burhaniye Seçim İrtibat Bürosu'nun açılışını yaptı, esnafı ziyaret etti ve muhtarlarla buluştu.

ŞEHRE DEĞER KATACAĞIZ
Salça fabrikasında işçilere seslenen Cumhur İttifakı AK Parti Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Yücel Yılmaz, "Biz istiyoruz ki şehrimize ve ilçemize değer katan bu tür yatırımlar artsın. 2014'ten bu yana yaptığımız her çalışmada insanı merkeze koyduk, hiç kimseyi hiç kimseden ayırt etmedik. Biz, bu memleketi daha ileri noktalara nasıl götürebiliriz bunun peşindeyiz. İnşallah sizlerin de desteğiyle bunu başaracağız. Siz işçi kardeşlerimizin taleplerini göz ardı etmeden projeler üreteceğiz" açıklamasında bulundu.

ESNAF ZİYARET ETTİ, MUHTARLARLA BULUŞTU
Burhaniye'de Seçim İrtibat Bürosu'nun açılışını gerçekleştiren Yücel Yılmaz, "Bizler Balıkesir sevdalısı ekipleriz. Balıkesir'i çok daha güzel bir belediyecilikle, çok daha güzel hizmetlerle inşa etmek istiyoruz" dedi. Cumhur İttifakı AK Parti Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Yücel Yılmaz, sonrasında ise esnafa hayırlı işler diledi, Burhaniyeli muhtarlarla bir araya geldi.