Yücel Yılmaz Resmi Web Sitesi
İŞ DÜNYASI BAŞKAN YILMAZ'A GÜVENİYOR

Balıkesir Sanayici ve İşadamları Derneği'nin "Vizyon Toplantısı"na konuk olan Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, Balıkesir'in "keşke" diyeceği hiçbir eksiği olmadığını vurgulayarak, "Artık bize düşen aynı masa etrafında bir araya gelerek gönül birlikteliğiyle bu şehri aşkla yönetmek. Balıkesirimiz konum, toprak, tarım, turizm, insan kaynağı ve sermaye gücü olarak Türkiye'nin en önemli değerlerinden biri olmaya namzet. Bunu başarmak için sadece birbirimize inanmamız, omuz omuza çalışmamız gerekiyor." dedi.

"GELECEĞE UMUTLA BAKIYORUZ"

Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, Balıkesir Sanayici ve İşadamları Derneği'nin "Vizyon Toplantısı"na konuk oldu. Toplantının açılış konuşmasını yapan Dernek Başkanı Abdullah Bekki, Balıkesir'in Yücel Yılmaz ile güzel bir dönem geçireceğine inandıklarını ifade ederek "Sizinle birlikte Balıkesirimizin geleceğine umutla baktığımızı ifade etmek istiyorum." dedi.

"BALIKESİR DÜNYA İLE ENTEGRE OLACAK"

İş dünyasının sorunlarını en iyi bilenlerden biri olduğunu söyleyen Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, Balıkesir'in Türkiye'nin en güzel bölgesinde, önemli kaynak ve varlıklara sahip, insan kalitesi yüksek olan bir il olduğunu vurguladı. Balıkesir'in dünya ile entegrasyonunu sağlayacak altyapıyı hazırladıklarını kaydeden Yılmaz, "Büyükşehir olarak şehrin geleceği ile büyük yatırımların organizasyonu noktasında çalışıyor, Balıkesir'in altyapısını ve ulaşımını sorunsuz hale getirmek için projeler üretiyoruz." dedi.

"KEŞKE' DİYECEĞİMİZ HİÇBİR EKSİĞİMİZ YOK"

Şehrin ekonomisini hareketlendirecek çalışmalar yapacaklarını dile getiren Başkan Yücel Yılmaz, "Bunun yolu gönül birlikteliğinden ve ortak vizyon oluşturmaktan geçiyor. Balıkesir'in var olan değerler noktasında bir eksiği yok. "Keşke" diyeceğimiz hiçbir eksiğimiz yok. Bundan sonrasında bizim bu şehri aşkla yönetmemiz lazım. Balıkesir'in 4,5 yıl boyunca siyasete ihtiyacı olduğunu düşünmüyorum. Herkesi bir masa etrafında toplayıp dinleyerek; doğru yola birlikte karar verebileceğimiz bir yönetişim anlayışı ile şehri yönetmek istiyoruz." açıklamasında bulundu.

"BİRBİRİMİZE İNANACAK, OMUZ OMUZA ÇALIŞACAĞIZ"

İlkeli, dürüst ve gayretin 24 saat sürdüğü bir yönetişim sistemi kurduklarını dile getiren Başkan Yücel Yılmaz, "Tarımda nitelikli, katma değeri yüksek ürünlere geçmek için yeni stratejilerimizi hayata geçirdik. Tarımı güçlendireceğiz, tıbbi ve aromatik bitkiler noktasında Türkiye'de bir marka olacağız. Bu süreç içerisinde her birinize çok farklı görevler düşecek. Balıkesir; konum olarak, toprak olarak, tarım olarak, turizm olarak, insan kaynağı olarak sermaye gücü olarak Türkiye'nin en önemli değerlerinden biri olmaya namzet. Bunu başarmak için sadece birbirimize inanmamız, omuz omuza çalışmamız gerekiyor." dedi.