Yücel Yılmaz Resmi Web Sitesi
Motosikletler ve Klasik Araçlarla 19 Mayıs Kutlandı

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı’nı motosiklet ve klasik araçlardan oluşan konvoyla kutladı. Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı’nın herkese kutlu olması dileklerini sundu.

Büyükşehir Belediyesi’nin prestij projeleri arasında yer alan Çamlık Tepesi Rekreasyon alanında düzenlenen koreografiyle gençlerin bayramı kutlandı. Motosikletler ve klasik araçlardan oluşan gruplar '19 Mayıs' yazarak ay yıldız görseli oluşturdu. Gruplar daha sonra şehir merkezinde konvoy yaptı.

YÜCEL YILMAZ: 20 İLÇEMİZDE BAYRAMI COŞKUYLA KUTLUYORUZ

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı nedeniyle bu tür bir etkinlik gerçekleştirdiklerini ifade ederek kutlamaların gün boyu değişik ilçelerde devam edeceğini söyledi. Başkan Yılmaz “Herkesin 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı’nı kutluyorum. Çamlık Tepesi’ndeyiz, burada 266 vosvos ve klasik araçlar kulübümüz ile motorcular kulübümüzle beraber Balıkesir’in simgesi haline gelmiş Çamlık Tepesi’nden görüntü veriyoruz. Bugün inşallah 20 ilçemizde çok farklı etkinliklerimiz var. Bu klasik araçlarla beraber hem Balıkesir merkezinde hem de Bandırma ilçemizde turlar atacağız, gençlerimizin bayramını kutlayacağız, cumhuriyetimize sahip çıktıkları için her bireyimize tebriklerimizi ileteceğiz.” diye konuştu.

Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz, kutlamalara katılan motosiklet ve klasik araç kulüplerine katkılarından dolayı teşekkür ederek motosiklet ve klasik arabada poz verdi. Etkinlik; klasik araçların ve motosikletlerin şehir turuyla sona erdi.