Yücel Yılmaz Resmi Web Sitesi
"Aynı Azim, Aynı Kararlılık"

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Zaferi’nin 105. Yıl Dönümü nedeniyle bir mesaj yayımladı. Başkan Yılmaz'ın 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Zaferi nedeniyle yayımlamış olduğu mesajı şöyledir:

"Şanlı tarihi kahramanlıklarla dolu aziz milletimizin; vatanına, bayrağına ve bağımsızlığına düşkünlüğünün timsali olan Çanakkale Zaferi'nin 105. yıldönümünü büyük bir gurur ve heyecanla idrak ediyoruz.

Milletimizin ağır şartlar altında, imkansızlıklara rağmen büyük bir mücadele örneği sergileyerek kazandığı Çanakkale Zaferi; milli ve manevi değerlerimize olan bağlılığımızın dünyaya ilanıdır.

Bugün, huzur ve güven içerisinde yaşadığımız bu topraklarda bizlere düşen birlik ve beraberliğimizi korumak, vatanımıza ve bağımsızlığımıza o günkü azim ve kararlılıkla sahip çıkmaktır.

Bu duygu ve düşüncelerle, Çanakkale Zaferi'nin yıldönümünü kutluyor, 18 Mart Şehitler Günü'nde bu toprakları bize vatan yapan tüm şehitlerimizi, başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere tüm kahramanlarımızı rahmet ve minnetle anıyorum.

Mekânları cennet olsun."