Yücel Yılmaz Resmi Web Sitesi
"DÜNYA ŞEHİRLERİ İLE REKABET EDECEĞİZ"

Cumhur İttifakı'nın Bandırma Buluşması'nda binden fazla vatandaşa seslenen Cumhur İttifakı Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Yücel Yılmaz, "Size söz veriyorum; Balıkesir 10 yıl içerisinde güçlü ekonomisi, doğası ve çevresiyle ile dünya şehirleri ile rekabet eder hale gelecek" dedi.

Cumhur İttifakı Bandırma'da ilk buluşmasını gerçekleştirerek adaylarını tanıttı. Aday tanıtımın ardından salon dışarısında davul zurnayla kendisini bekleyen coşkulu kalabalığa seslenen Cumhur İttifakı Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Yücel Yılmaz, tek millet, tek bayrak, tek vatan, tek devlet ülküsü ile bir araya gelen Cumhur İttifakı'nın özel bir ittifak olduğunu vurgulayarak, "Buradan sizlere söz veriyorum. Balıkesir; 10 yıl içerisinde Türkiye'nin en çok konuşulan, en güçlü ekonomiye sahip illeri arasında yer alacak. Bizim hedefimiz dünya şehirleri ile rekabet eden bir Balıkesir. Bizlere güvenin" dedi.

"YÜCEL BAŞKANA İNANCIMIZ TAM"
Geniş katılımın olduğu buluşmanın açılış konuşmasını yapan Milliyetçi Hareket Partisi Bandırma İlçe Başkanı Yurttaş Bakkal, "Hedefimiz Türkiye genelinde Cumhur İttifakı adaylarının kazanması, 24 Haziran seçimlerinde alınan yüzde 52'lik oyun, en az 5 puan fazlası olmasıdır. Başarı için inanmak yetmez, çalışmak da gerekir. Bu bilinçle, 24 saat gerekirse uyumadan Bandırma'da Cumhur İttifakı adayı Alp Bostancı'yı, Balıkesir Büyükşehir Belediyesi'nde ise Yücel Yılmaz'ı başkan yapacağımıza inancımız tamdır" dedi.

"BANDIRMA HİZMET İLE TANIŞACAK"
Cumhur İttifakı Bandırma Belediye Başkan Adayı Alp Bostancı ise Bandırma'da 10 yıldır CHP'li Belediye'nin oluşturduğu fetret devrine son vereceklerini ve Bandırma'nın hizmetle tanışacağını ifade ederek, "Allah nasip ederse 1 Nisan sabahı Belediye'ye oturduğumuz zaman bundan sonraki kararlarımız ortak şekilde olacak ve Bandırma'nın geleceği için olan kararlara imza atacağız" dedi.

"BALIKESİR CUMHURİYET ŞEHRİ"
Bandırma'yı yakından tanıdığını, sorun ve çözüm yollarını iyi bildiğini söyleyen Cumhur İttifakı AK Parti Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Yücel Yılmaz, "Cumhur İttifakı olarak çok güçlüyüz. Çünkü biz inanıyoruz ve ortak paydamız var" dedi. Balıkesir'in; Bandırma'sıyla, Erdek'iyle Ayvalık'ıyla Cumhuriyet Şehri olduğunu vurgulayan Yücel Yılmaz, "Eğer sizlerin desteğiyle Alp Başkanımızla birlikte seçilirsek iddia ediyoruz; gelecek 10 yıl içerisinde Balıkesir Türkiye'nin en çok konuşulan, ekonomisi güçlenmiş, ilk 10'a girmiş bir şehir olacak. Bizlere güvenin" açıklamasında bulundu.

"DÜNYA ŞEHİRLERİ İLE REKABET EDECEĞİZ"
Balıkesir'i dünya şehirleri ile rekabet eder hale getirmeyi hedeflediklerini kaydeden Yücel Yılmaz, "Alacağımız her kararı, yapacağımız her projeyi sizlerle istişare edecek, şehirde ortak aklı işleteceğiz. Bizim hedefimiz işçisiyle, işvereniyle, çiftçisiyle, öğrencisiyle, memuruyla genciyle mutlu bir şehri inşa etmek" ifadelerini kullandı.

COŞKULU KALABALIĞA SESLENDİ
Buluşmanın ardından salonun dışarısında kendisini bekleyen coşkulu binden fazla vatandaşa seslenen Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Yücel Yılmaz, "31 Mart Seçimleri'ne hazır ve bu kadar coşkulu bir ekiple Bandırma'yı farkla kazanacağımıza inanıyorum. Tek millet, tek bayrak, tek vatan, tek devlet ülküsü ile bir araya gelen Cumhur İttifakı çok özel bir ittifak. Hepimizin farklı siyasi görüşü ve düşüncesi olabilir. Ama ortak payda şehrimiz ve gelişimi ise çok güzel sonuçlar ortaya çıkar" dedi.

"UYUM İLE ÇALIŞACAĞIZ"
Tecrübeli bir ekip olduklarını vurgulayan Yücel Yılmaz, "Bizim bu şehirle ilgili hayallerimiz var. Planlı ve akılcı çalışmalarla Bandırma'yı en kısa sürede hak ettiği yere getireceğiz. 5 yıldır Büyükşehir Belediyesi çok çalıştı. Şimdi Büyükşehir'i ile uyumlu bir şekilde çalışacak bir yönetim ile Bandırma'nın adını Türkiye'ye duyuracağız. Bizler, gücünü birbirinden alan 20 ilçemiz ile beraber ilgilenmek üzere tüm planlamalarımızı yapıyoruz" açıklamasında bulundu.

"EYLEM PLANLARIMIZ HAZIR"
Bandırma'nın sorunlarının farkında olduklarını dile getiren Yücel Yılmaz, "Hazırladığımız 100 günlük eylem planı ile acil çözeceğimiz sorunların yanı sıra 2 yıllık eylem planımız var. Ayrıca Bandırma'yı geleceğe taşıyacak 2029 ve 2034 yıllarına uzanan eylem planlarımız var. Bandırma'nın istihdamını, sanayisini, ekonomisini planladığımız projelerimiz var. Bu projeleri doğru yaparsak gömleğin ilk düğmesini de doğru iliklemiş oluruz" açıklamasında bulundu.

Programa ayrıca AK Parti MKYK Üyesi ve Balıkesir Milletvekili Yavuz Subaşı, AK Parti İl Başkanı Ahmet Sağlam, MHP İl Başkanı Orhan Dereli, Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu, AK Parti 19-23-24. Dönem Milletvekili Cemal Öztaylan katıldı.