Yücel Yılmaz Resmi Web Sitesi
YÜCEL YILMAZ'DAN ATATÜRKÇÜ DÜŞÜNCE DERNEĞİ ÇIKARMASI

Ulu Önder Atatürk'e benzerliğiyle tanınan Göksel Kaya ile birlikte Atatürkçü Düşünce Derneği'ni ziyaret eden Karesi Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, dernek başkanı Necati Bilgetürk'e Atatürk'ün Balıkesir'e geldiği gün çekildiği bir fotoğrafı hediye etti. 

 

Karesi Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, Atatürkçü Düşünce Derneği'ni ziyaret etti. Atatürkçü Düşünce Derneği Başkanı Necati Bilgetürk ve dernek üyesi gençlerle bir araya gelerek sohbet eden Başkan Yılmaz, Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün Balıkesir'e geldiğinde çekilmiş olan bir fotoğrafını hediye etti. Başkan Yılmaz ayrıca Atatürkçü Düşünce Derneği üyelerine 'Paşa' sürprizi yaptı. Başkan Yılmaz'a ziyaretinde Atatürk'e benzerliğiyle tanınan Göksel Kaya da eşlik etti. Dernek üyeleri Göksel Kaya ve Başkan Yılmaz ile bol bol hatıra fotoğrafı çektirdi. Başkan Yılmaz, "Karesi'nin yönetimindeki söz sahiplerinden birisi de sizlersiniz. Sizlerin şehir ve belediye çalışmalarıyla ilgili fikir ve önerileriniz bizler için çok önemli" açıklamasında bulundu. Dernek Başkanı Necati Bilgetürk ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, dernek olarak Karesi Belediyesi'nden beklentilerini dile getirdi.

DEĞERLERİMİZİ TANITIYORUZ

Atatürk'e benzerliğiyle tanınan Göksel Kaya ise Karesi Belediyesi'nin ana sponsoru olduğu ve cihan pehlivanı Kurtdereli Mehmet Pehlivan'ın hayatını anlatan "Yenilmeyi Düşünmedi" filminin çekimi için Balıkesir'de olduğunu ifade ederek, "Başkan Yücel Yılmaz ve ekibine film için gösterdikleri özverili çalışmaları ve milli duyguları nedeniyle teşekkür ediyorum. Çekimleri devam eden filmin başta Balıkesir'de olmak üzere Türkiye'de unutulan değerlerimizi yeniden gün ışığına çıkaracağına inanıyorum" dedi. Göksel Kaya, Başkan Yılmaz'a kendisini Atatürkçü Düşünce Derneği ile bir araya getirdiği için de teşekkür etti. Karesi Belediyesi olarak çekilen filmle dünyaya bir mesaj vermeyi amaçladıklarını dile getiren Başkan Yılmaz, "Cihan pehlivanını tüm dünyaya tanıtmayı amaçlıyoruz" dedi.