Yücel Yılmaz Resmi Web Sitesi
Haberler
Facebook
Twitter
BAŞKAN YÜCEL YILMAZ BAKAN KASAPOĞLU'NA SPOR YATIRIMLARINI ANLATTI
Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu'nun Spor Toto Teşkilat Başkanlığı döneminde verdiği hibe desteğiyle; şehre Karesi Park'ı kazandıran Karesi Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, Ankara ziyaretlerinde Bakan Kasapoğlu'na Karesi Park'ı tanıttı, destekleri için teşekkür etti.Karesi Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu'nu ziyaret etti. Bakan Kasapoğlu'nun Spor Toto Teşkilatı Başkanı iken verdiği hibe desteği ile şehre Karesi Park Spor Toto Tesisleri'ni kazandıran Karesi Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, yeni kabinede Gençlik ve Spor Bakanı olarak görev alan Mehmet Kasapoğlu'na başta yeni yaşam alanı olmak üzere Belediyenin spor yatırımları ile ilgili bilgiler verdi. Başkan Yılmaz ayrıca Büyükşehir Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu ile birlikte; Bakan Kasapoğlu'nu kırmızı dipli mumla 10-11-12 Ağustos tarihlerinde yapılacak olan Kurtdereli Güreşleri'ne davet etti.TEŞEKKÜR ETTİZiyaretiyle ilgili kısa bir açıklama yapan Karesi Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, "Sayın bakanımızın, Spor Toto Teşkilatı Başkanıyken bizlere verdiği hibe desteği ile kentimize yepyeni ve modern bir yaşam alanı kazandırdık. Kurtdereli Güreşleri'ne davet için geldiğimiz ziyarette Sayın Bakanımıza, başta Karesi Park olmak üzere şehre yaptığımız spor yatırımlarımızı ve gençlerimiz için hayata geçirdiğimiz projeleri anlatma imkanına da kavuştuk. Kendisine vermiş olduğu maddi ve manevi tüm destekleri ve misafirperverliği için teşekkür ediyorum" açıklamasında bulundu.
BAŞKAN YÜCEL YILMAZ'IN BAŞKENT TEMASLARI SÜRÜYOR
Büyükşehir Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu ve Karesi Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, Kurtdere Güreşleri'ne davet için gitti Ankara temasları kapsamında; AK Parti Genel Merkezi'ni ziyaret etti.KIRMIZI DİPLİ MUM İLE DAVETBüyükşehir Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu ve Karesi Belediye Başkanı Yücel Yılmaz'ın Ankara temasları devam ediyor. 2014'ten bu yana Karesi Belediyesi'nin dokunuşlarıyla yeniden hayat bulan, bu yıl 10-11-12 Ağustos tarihlerinde Balıkesir Karesi'de yapılacak olan Kurtdereli Güreşleri'ne; Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli başta olmak üzere Ankara protokolünü ziyaret ederek geleneksel kırmızı dipli mum ile davet eden Başkan Kafaoğlu ve Başkan Yılmaz, dün de AK Parti Genel Merkezi'ndeydi.GENEL MERKEZ ZİYARETİBaşkanlar; AK Parti Teşkilatlardan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Ataş, Çevre, Şehir ve Kültürden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Çiğdem Karaaslan, Sivil Toplum ve Halkla İlişkilerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Harun Karacan, AR-GE'den Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ, AK Parti Gençlik Kolları Genel Başkanı Ahmet Büyükgümüş ve Ak Parti Genel Sekreteri Fatih Şahin ve Gençlik ve Spor Bakan Yardımcısı Hamza Yerlikaya'yı ziyaret ederek kırmızı dipli mum ile Kurtdereli Güreşleri'ne davet etti.YAĞLI GÜREŞİ ÖNEMSİYORUZGeleneklerin yaşatılabilmesi ve sürdürebilir halde yeni nesillere ulaştırabilmesi için Kurtdere Güreşleri’ne sahip çıktıklarını söyleyen Karesi Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, Bakanlıkların, Balıkesir Valiliğinin, Büyükşehir Belediyesinin ve yerel yöneticilerin güreşlere ciddi anlamda destek olduğunu söyledi. Güreşlerin Türk tarihinde farklı bir özelliği olduğuna dikkat çeken Başkan Yılmaz, "Güreş bizim geleneğimiz. Baba ve oğlun güreştiği başka bir millette yok. İşte biz de bu geleneğin yaşatılması ve dünyaya tanıtılması için güreşlere önem veriyoruz" dedi. Başkan Yılmaz, Başkent'te kendilerini ağırlayan tüm protokole samimi ev sahipliği için teşekkür etti ve Gençlik ve Spor Bakanlığı Yardımcılığına atanan Hamza Yerlikaya'ya yeni görevinde başarılar diledi.
BAŞKAN YÜCEL YILMAZ "KURTDERELİ RUHU ANKARA'DA"
2014 yılından itibaren Karesi Belediyesi'nin destekleriyle adeta yeniden hayat bulan ve 10-11-12 Ağustos tarihlerinde yapılacak olan Kurtdere Güreşleri öncesinde Balıkesir protokolü, Ankara'da başta Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere ziyaretlerde bulundu.GRUP TOPLANTISINA KATILDILARAK Parti İl Başkanı Hasan Demiraslan, Büyükşehir Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu, Karesi Belediye Başkanı Yücel Yılmaz ve Karesi Belediye Meclis Üyeleri, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımlarıyla gerçekleşen AK Parti Grup Toplantısı'na katıldı. Ankara temaslarında AK Parti Balıkesir Milletvekilleri Adil Çelik, Belgin Uygur, Yavuz Subaşı, Mustafa Canbey ve Mutlu Aydemir'in de eşlik ettiği Balıkesir heyeti, grup toplantısının ardından Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli başta olmak üzere Ankara protokolünü kırmızı dipli mum ile 10-11-12 Ağustos tarihlerinde Kareside yapılacak olan Kurtdere Güreşleri'ne davet etti. Balıkesir Milletvekillerini Gazi Meclis'te ziyaret ederek, görevlerinde başarılar dileyen Balıkesir heyeti ayrıca MHP İl Başkanı Suat Par ile birlikte Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli'yi ziyaret ederek, güreşlere davet etti.BALIKESİRLİ VEKİLLERE TEŞEKKÜRAnkara temasları ile ilgili kısa bir değerlendirme yapan Karesi Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, "Grup toplantımızın ardından belediyemizin destekleriyle gerçekleşen ve bu yıl 10-11-12 Ağustos tarihlerinde yapılacak olan Kurtdereli Güreşlerimize Sayın Cumhurbaşkanımızı bizzat davet etme fırsatı yakaladık. Bu durum bizi fazlasıyla mutlu etti. Kendisinin ata sporumuz olan yağlı güreş başta olmak üzere geleneksel sporlara olan ilgisini biliyoruz. Sayın Cumhurbaşkanımız da yağlı güreşe verdiğimiz destek ve davetimizden duyduğu memnuniyeti bizlere iletti. Bu güzel ziyarette ve gerçekleştirmiş olduğumuz temaslarda bizlere çok güzel ev sahipliği yapan sayın milletvekillerimize de teşekkür ediyorum. Ayrıca MHP Genel Merkezi'nde Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Sayın Devlet Bahçeli'ye yaptığımız ziyarette bizleri yalnız bırakmayan MHP İl Başkanımız Suat Par'a ve MHP'li Meclis üyemiz Cem Özışıklıoğlu'na da teşekkür ediyorum. " dedi.
BAŞKAN YÜCEL YILMAZ "KARESİ LAVANTA KOKTU"
Karesi, Lavanta Hasat Şenliği'ne ev sahipliği yaptı. 2015 yılında Kocaavşar Mahallesi'ndeki Lavanta Bahçesi'ne dikimi yapılan lavantaların hasat şenliği renkli görüntülere sahne oldu.Karesi Belediyesi ve Karesi Kent Konseyi tarafından, Karesi Kaymakamı Abdulkadir Demir, Karesi Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, muhtarlar ve vatandaşların katılımıyla Kocaavşar Mahallesi'nde bulunan Lavanta Bahçesi'nde Hasat Şenliği yapıldı. 4,5 dönüm arazi üzerinde ekili bulunan 5 bin adet lavantanın hasadının yapıldığı etkinlik renkli görüntülere sahne oldu. Etkinliğin ardından Başkan Yılmaz ve Kaymakam Demir, vatandaşlarla birlikte piknik yaptı.BUGÜN HASAT VAKTİGeleneksel tarımın yanı sıra alternatif bitki yetiştiriciliği ile bölge çiftçisinin katma değeri yüksek ürün yetiştirmesini hedeflediklerini bu nedenle Kocaavşar Mahallesi'nde Lavanta Bahçesi oluşturduklarını söyleyen Karesi Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, "Bugün bahçemizde hasat vakti" dedi. Karesi Kent Konseyi'nin her zaman olduğu gibi örnek bir işe imza attığını söyleyen Başkan Yılmaz, "Lavanta Bahçesi'ne sahip çıkan başta Kocaavşar Muhtarı olmak üzere tüm bölge halkına ayrıca teşekkür ediyorum" açıklamasında bulunduEKİM ALANLARINI ARTTIRACAĞIZKaresili üreticilere alternatif ürün olarak sunulmak üzere geçtiğimiz yıllarda dikimi yapılan lavanta ekim alanlarını arttırmayı hedeflediklerini kaydeden Başkan Yılmaz, "Her zaman başka bir tarımın mümkün olduğunu düşündük ve üreticilerimizin daha çok üretmesi için çalışmalar yaptık. Şimdi hedefimiz lavantayı gelir getirici bir unsur haline getirmek, şehir ekonomisine faydalı hale getirmek. Biz suya yazı yazmak istemiyoruz. Önceliğimiz; yaptığımız işlerin sürdürülebilir olması" açıklamasında bulundu.EL BİRLİĞİ, GÜÇ BİRLİĞİKaresi'deki kurum ve kuruluşlar olarak el birliği ve güç birliği içerisinde aktif bir şekilde çalıştıklarını vurgulayan Karesi Kaymakamı Abdulkadir Demir, "Biz kurum ve kuruluşlar olarak el birliğiyle istişare ederek, ihtiyaçlarını sorunları bilerek bunu çözme noktasında projeler ortaya koymaya çalışıyoruz. Karesi Belediyemizle birlikte eğitiminden tutun da ticaretine, tarımına, sosyal ve kültürel hayatına kadar çok aktif çalışıyoruz. Günün ihtiyaçlarını ve gelecekte ihtiyaç duyulabilecek şeyleri önceden görerek gidermeye çalışıyoruz. Başkanımız ve ekibinin vizyonundan dolayı da teşekkür ediyorum" dedi.
BAŞKAN YÜCEL YILMAZ "KARESİ'DE AQUA PARK KEYFİ"
Karesi Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, her yıl olduğu gibi bu yılda çocukların yazı eğlenerek ve öğrenerek dolu dolu geçireceği programlara aqua parkı da ekledi. Karesili çocuklar Sakarya Karesi Park'ta aqua parkı ücretsiz olarak yaz boyu kullanabilecek.Karesi Belediyesi, "Biz en çok çocukların belediyesiyiz" sloganıyla Balıkesir'de yine bir ilki daha başlattı. Karesi Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, "Benim çocuklarım yazı dolu dolu eğlenerek ve öğrenerek geçirsin" diyerek Karesi Park'ın içerisine çocukların ücretsiz kullanacağı aqua park kurdurdu.2 Temmuz tarihinde başlayan Karesi Spor Okulu Yaz Okullarının 1. dönemi, 28 Temmuz 2018 tarihinde sona erecek. 2. dönemi de 30 Temmuz'da başlayacak ve 1 Eylül tarihinde de sona erecek. "HALKIMIZ MEMNUN"Karesi Belediyesi, Sakarya ve Kuvayi Milliye Mahallerinin kesişim noktasındaki mezbelelik halde bulunan 20 bin metrekarelik alan içerisinde; halı saha, tenis kortu, yürüyüş yolları, yeni nesil oyun grupları ve fitness aletlerini barındıran Karesi Yaşam ve Aktivite Merkezi haline dönüştürerek halkın hizmetine açtı. Karesililer tarafından çok sevilen ve rağbet gören Karesi Park'ın tam bir cazibe merkezi haline gelmesi için Karesi Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, parkın içerisine aqua park kurulması konusunda talimat verdi. Kısa sürede kurulan aqua park Karesi Spor Okulu Yaz dönemi programı kapsamında profesyonel eğitmenler eşliğinde çocuklara ücretsiz hizmet verecek. Başkan Yılmaz, projelerin halkımızın tarafında da beğenilmesinin kendilerini mutlu ettiğini söyledi. "AQUA PARK YÜZLERİ GÜLDÜRDÜ"Su, eğlence ve güneşin buluştuğu havuzlara bu yıl aqua parkta eklediklerini belirten Karesi Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, "Karesi'de spor yapmayan yüzme bilmeyen çocuk kalmayacak diyerek 2015 yılından bu yana ilçemizdeki okulların bahçelerine havuzlar kurduk. Bu havuzlarda on binlerce çocuğa yüzme ve stil öğrettik. Okulların bahçelerine kurulan havuzlar sayesinde yazın denize gidemeyen çocuklarımız hem yüzme öğrendiler hem de yaz dönemi programları içerisinde diğer sportif faaliyetlerden faydalandılar" dedi."SPORU TABANA YAYMAYA DEVAM EDECEĞİZ"Bu yıl; Fatih Okulu, Mustafa Kemal Atatürk Lisesi ve Karahallılar Okulu'nun bahçelerine havuzların kurulduğu bilgini veren Başkan Yılmaz, "Bu havuzlarda çocuklarımız yüzecek, eğlenecek ve öğrenecekler. Havuzlarımızın yanı sıra; Geleneksel Türk Okçuluğu, pilates, yüzme, basketbol, cimnastik, tenis takım çalışması, çocuk oyunları, sanatsal ve zihinsel aktivitelerin de yer alacağı spor okulunda çocuklarımıza bilinçli bisiklet kullanımı eğitimi de vereceğiz. Sporun tüm dallarını tabana yaymaya devam edeceğiz" dedi.
BAŞKAN YÜCEL YILMAZ "HAYDİ GENÇLER KARESİ SPOR'A"
Eğlenirken dinlenen dinlenirken öğrenen gençlerin yetiştirileceği Karesi Spor Okulu Yaz Dönemi kursları bugün başlıyor.Karesi Spor Okulu Yaz Dönemi, 2 Temmuz tarihinde başlıyor. 02-28 Temmuz 2018 tarihleri arasında 1. dönemi başlayacak olan spor okulunun 2. dönemi de 30 Temmuz'da başlayacak, 1 Eylül tarihinde de sona erecek. Geleneksel Türk Okçuluğu, pilates, yüzme, basketbol, cimnastik, tenis takım çalışması, çocuk oyunları, sanatsal ve zihinsel aktivitelerin de yer alacağı spor okulunda bilinçli bisiklet kullanımı eğitimi de verilerek sporun tüm dallarını tabana yaymaya devam edeceğiz. 'Eğitim Coşkunuz Spor tutkunuz' sloganıyla yeni bir sezona hazırlanan Karesi Spor Okulu'nun bu yıl dolu dolu geçmesi hedefleniyor.  SAKARYA'DA AQUA PARKKaresi Spor Okulumuzun Yaz Dönemi faaliyet programında yer alan Aqua Park'ta Sakarya Mahallesi Karesi Park Sosyal Yaşam Merkezi'nde kuruldu. Aqua Park'ta çocuklarımız ve gençlerimiz yaz aylarını dolu dolu geçirecek. "GELECEĞE SPORCU YETİŞTİRİYORUZ"Karesi Spor Okulu Yaz Döneminde hem sporu tabana yaymak hem de gelecek için yetenekli sporcuları seçebilmek adına başlattıklarını belirten Karesi Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, "Şimdi gençler; sizin için dinlenme zamanı ancak eğitime ara vermek yok. Kitap okumaya, spora, sanata ve eğlenmeye kaldığımız yerden devam etmelisiniz. Karesispor Okulu ve yüzme havuzları sizleri bekliyor. Kurslarda alanlarında uzman öğretmenler görev yapacak. Bizim için eğitim olmazsa olmaz. Bu bakımdan eğitime yatırım yapmayı, çocukları, insanlarımızı eğitimle buluşturmayı geleceğimiz adına önemsiyoruz. Hayatın her alanına ve her yaştan insana hitap eden Karesi Alparslan Türkeş Spor Kompleksi yaz mevsimi boyunca da insanlarımıza hizmet vermeyi sürdürecek" dedi. Başkan Yılmaz, özellikle çocuklara birlikte yaşam kültürü adı altında kardeşlik, yardımlaşma, hoşgörü, selamlaşma, büyüklere saygı küçüklere sevgi, özür dilme, teşekkür etme gibi toplumsal değer eğitimlerinin de verileceğinin önemine dikkat çekti.Detaylı bilgi almak isteyen vatandaşlar Alparslan Türkeş Karesi Spor Tesislerine giderek veya 0266 234 00 30 numaralı telefonu arayabilirler.
BAŞKAN YÜCEL YILMAZ "SIRLIK ŞAMLI PANAYIRI KAPILARINI AÇTI"
4 yıldır Karesi Belediyesi'nin katkıları ile daha modern bir hale getirilen, 100 yıllık Şamlı Panayırı ve Şerafettin Çakır Mesire Alanı, kapılarını ziyaretçilerine açtı.Karesi'nin asırlık geleneklerinden olan Şamlı Panayırı'nın açılışı gerçekleştirildi. Şamlı Panayırı'nın yanı sıra Şerafettin Çakır Mesire Alanı'nın da açılışının yapıldığı programa AK Parti İl Başkanı Hasan Demiraslan, Büyükşehir Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu, AK Parti'nin çiçeği burnunda milletvekilleri Mutlu Aydemir ile Mustafa Canbey, Karesi Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, Altıeylül Belediye Başkanı Hasan Avcı, Balya Belediye Başkanı Osman Kılıç, AK Parti Karesi İlçe Başkanı Mesut Baytekin, oda, dernek, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, meclis üyeleri, teşkilat ve muhtarlar katıldı. 7'den 70'e binlerce kişinin ziyaret ettiği Şamlı Panayırı, düzenlenen eğlenceli etkinlikler ve konserlerle renkli görüntülere sahne oldu.ŞERAFETTİN ÇAKIR'I YAD ETTİAçılış töreninde konuşan Karesi Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, Şamlı'nın önemli bir değeri olan Şerafettin Çakır'ın adını yaşatmaktan mutluluk duyduklarını ifade etti. Balıkesir'in büyüdüğünü bu nedenle de vatandaşların ihtiyaçlarını karşılayacak farklı mesire alanları oluşturmak için karar verdiklerini söyleyen Yılmaz, "İşte Şamlı'nın eski muhtarlarından merhum Şerafettin Çakır ağabeyimizin yaptığı iş hepimizin gözü önünde. Şamlı'nın eğitim ve öğretim hayatına da önem veren ve beldesine bir okul kazandıran Şerafettin Çakır'ı bu park ile yad ediyoruz" dedi.TARİHİ BİR GELENEĞE SAHİP ÇIKIYORUZŞerafettin Çakır Mesire Alanı'nın piknik yapmak ve doğa ile buluşmak isteyen vatandaşların ihtiyacını önemli ölçüde karşılayacağını söyleyen Başkan Yücel Yılmaz, "Meclis üyemiz Sedat Ağan dedi ki 'Bir park yapalım. Bu parkın ismi de Şerafettin Çakır Parkı olsun. Fakat küçük düşünmek Karesi'nin işi değil." açıklamasında bulundu. Başkan Yılmaz, Karesi Belediyesi olarak tarihi bir geleneğe sahip çıkarak Şamlı Panayırı'nı yaşattıklarını vurguladı.ŞAMLI'YA ÇOK YAKIŞTI"Geçmişini unutan milletlerin geleceği olamaz" diyen Büyükşehir Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu, "Merhum Şerafettin Çakır abimizin adına yakışır, güzel bir mesire alanı oldu. Emeği geçen Karesi Belediye Başkanımız Yücel Yılmaz ve bu fikre katkı sağlayan Çakır ailesini kutluyorum. Şamlı'ya çok yakıştı" dedi. Şamlı Panayırı'nın Karesi Belediyesi'nin vizyonu ile bölgede etkin bir panayır haline geldiğini belirten AK Parti Milletvekili Mutlu Aydemir, "Mesire Alanı, Şamlı ve şehrimiz için kıymetli bir hizmet olmuş. Hayırlı uğurlu olsun" dedi."DURMAK YOK, YOLA DEVAMAK Parti İl Başkanı Hasan Demiraslan ise Balıkesir'e böyle bir hizmeti kazandıran Karesi Belediye Başkanı Yücel Yılmaz'a teşekkür ederek, "Durmak yol yola devam" dedi. Protokol, açılış konuşmalarının ardından kendilerine ilham olan merhum Şerafettin Çakır'ın ailesine teşekkür ederek plaket takdim etti, sonrasında ise Panayır alanında vatandaşlarla bir araya geldi.
BAŞKAN YÜCEL YILMAZ: "BAŞARIDA EN BÜYÜK PAY ANNELERİN"
 Karesi Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, Şehit Turgut Solak Fen Lisesi'nde düzenlenen mezuniyet törenine katıldı. Başkan Yılmaz, "Fen Lisesi'nde okumak çok büyük bir başarıdır. Kazanmak sadece öğrencinin kendisine ait olan başarısı değil, ailelerin özellikle annelerin en büyük başarısıdır" dedi.2017-2018 Eğitim - Öğretim yılı mezuniyet törenleri Karesi İlçesi'ndeki okullarda devam ediyor. Şehit Turgut Solak Fen Lisesi'nde düzenlenen mezuniyet törenine Karesi Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, Karesi İlçe Milli Eğitim Müdürü Sami Günnü, veliler ve öğrenciler katıldı. Törende öğrencilere seslenen Başkan Yılmaz, "Bu akşam, gururlu ailelerimizden ve başarılı öğrencilerimizden oluşan çok güzel bir manzara ile karşı karşıyız. Başarı bir çok bileşkenin bir araya gelmesi ile oluşuyor. Fen Lisesi'nde okumak çok büyük bir başarıdır. Kazanmak sadece öğrencinin kendisine ait olan başarısı değil, ailelerin özellikle annelerin en büyük başarısıdır. Ben burada aramızda bulunan annelerimizi özellikle tebrik ediyorum. Hepiniz eli öpülesi annelersiniz çünkü her şeyi tam yapmışsınız çocuklarımız burayı kazanmayı başarmışlar. Allah çocuklarımızın mezuniyetini hayırlara vesile eylesin. Sevgili öğrenciler sizler Türkiye'ni yüzde birlik dilimindeki başarılı öğrencilerimizsiniz. Mezun olan 106 öğrencimiz üniversite sınavına girecekler. Balıkesir adına büyük bir başarı bekliyoruz. İnşallah kaleminiz düz, aklınız açık olur, istediğiniz üniversiteleri kazanırsınız" dedi.