Yücel Yılmaz Resmi Web Sitesi
BAŞKAN YÜCEL YILMAZ, SEÇİM MESAİSİNDE


Karesi Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, eşi Mehtap Yılmaz ile birlikte Karesi Zühtü Özkardaşlar Anadolu Lisesi’nde oyunu kullandı.

Güne sandık ziyaretleriyle başlayan Başkan Yılmaz, Karesi bölgesindeki sandıkları tek tek ziyaret ederek sandık görevlilerine başarılar diledi. Sandık görevinin kutsal bir görev olduğunu ifade eden Karesi Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, “Sandık başında görev yapan tüm partilerimizden arkadaşlara teşekkür ediyorum. Gönüllü ve kutsal bir görev ifa ediyorsunuz. Şehre ve demokrasiye sahip çıkıyorsunuz. Teşekkür ederim.” Dedi.

BAŞKAN YILMAZ: HER SANDIK DEMOKRASİ ŞÖLENİDİR

Sandık ziyaretlerinin ardından Zühtü Özkardaşlar Anadolu Lisesi’ne geçerek oyunu kullanan Başkan Yılmaz, oy verdikten sonra basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. Karesi Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, “Balıkesir Zühtü Özkardaşlar Lisesi’nde 1030 no’lu sandıkta vatandaşlık görevimizi yerine getirdik. Gözlemim, vatandaşlarımız sandıklara sahip çıkıyor. Yüksek oranda katılım olacağını düşünüyoruz bölgemizde. Memleketimiz için hayırlı olsun. Tabii her sandık bir demokrasi şölenidir. Halkımızın kararı başımızın tacıdır. İnşallah ülkemiz için, memleketimiz için hayırlısı olan gerçekleşir. Akşam 9’da hep beraber sonuçları öğrenmeye başlayacağız. Hayırlısı olsun inşallah” dedi.

Başkan Yılmaz, açıklamalarının ardından basın mensuplarıyla çay içerek sohbet etti. Ardından basın mensuplarıyla hatıra fotoğrafı çektirdi.