Yücel Yılmaz Resmi Web Sitesi
BAŞKAN YÜCEL YILMAZ "DİRİLİŞ OYUNCULARI ALTIN OK'TA"

Altın Ok'un sahiplerini bulduğu Uluslararası Altın Ok Geleneksel Türk Okçuluğu ve Atlı Savaş Sanatları Festivali'ne TRT'nin reyting rekorları kıran dizisi Diriliş Ertuğrul'un sevilen oyuncuları damga vurgu.

Dizide Bamsı Beyrek karakterine hayat veren Nurettin Sönmez, Samsa'yı canlandıran Melih Özdoğan, Aliyar'ı canlandıran Cem Uçan ve Abdurrahman'ı canlandıran Calal Al, Balıkesir'de festival alanında büyük ilgiyle karşılandı. Festival'e katılan vatandaşları selamlayan oyuncular, vatandaşlarla bol bol hatıra fotoğrafı çektirdi.

FESTİVAL ALANINI GEZDİLER
Vatandaşları selamladıktan sonra alanda kurulan Otağ'da basın mensuplarıyla bir araya gelen dizi oyuncuları gördükleri ilgiden memnun olduklarını ifade etti. Otağ'da yapılan basın açıklamasının ardından Diriliş oyuncuları Karesi Belediye Başkanı Yücel Yılmaz'ın eşliğinde festival alanını gezdi. Oyuncular, Balıkesir Büyükşehir Belediyesi'nin ve Karesi Belediyesi'nin muhteşem bir organizasyona ev sahipliğini yaptığını ifade ederek, "Organizasyonda emeği geçen ve bizi Balıkesirlilerle buluşturan herkese teşekkür ediyoruz" açıklamasında bulundu.