Yücel Yılmaz Resmi Web Sitesi
BAŞKAN YÜCEL YILMAZ "KARESİ'DE YAĞMUR SUYU SORUNU KALMAYACAK"

Karesi Belediyesi, BASKİ ile birlikte yağmur suyu drenaj hatlarında ve mazgallarda gerçekleştirdiği çalışmalarla ilçe sınırları içerisindeki yağmur suyu sorununu ve sel baskınlarını önleyecek. 1. Sakarya Mahallesi'ndeki çalışmaları yerinde inceleyen Karesi Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, "Yaptığımız çalışmalar neticesinde Karesi'de yağmur suyu sorunu kalmayacak" dedi. 

 

Karesi Belediyesi, Balıkesir Su ve Kanalizasyon İdaresi ile ortaklaşa yağmur suyu drenaj hatlarında ve mazgallarda gerçekleştirdiği çalışmalarla Karesi İlçe sınırlarında yağmur yağışlarının ardından yaşanan su baskınlarına engel olacak. Karesi Belediyesi ve BASKİ yaptığı protokolün ardından yağmur suyu drenaj hatları ve mazgallar üzerinde çalışmalara başladı. Yoğun yağmur yağışlarının ardından hiçbir sorunun yaşanmaması için kolları sıvadıklarını söyleyen Karesi Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, 1. Sakarya Mahallesi'nde gerçekleştirilen çalışmaları yerinde inceledi.

YAĞMUR SUYU SORUNU KALMAYACAK

Sabahın erken saatlerinde mahallede yapılan çalışmaları inceleyen Başkan Yücel Yılmaz, BASKİ ve Karesi Belediyesi'nin ortaklaşa yağmur suyu drenaj hattı ve mazgallarda çalışma başlattığını ifade etti. Başkan Yılmaz, "BASKİ ile yapılan protokole bağlı olarak özellikle yağmurlu havalarda su baskını yaşayan mahallelerimizde çalışmalara ivedilikle başladık. BASKİ ile ortaklaşa başlattığımız çalışmalar neticesinde Karesi İlçesi'nde yağmur suyu sorunu kalmayacak" açıklamasında bulundu.