Yücel Yılmaz Resmi Web Sitesi
BAŞKAN YÜCEL YILMAZ'IN KATILDIĞITANITIM KERVANI'NA 50 BİN ZİYARETÇİ

Balıkesir Tanıtım Kervanı'nın son durağı Beşiktaş Meydanı oldu. Karesi Belediye Başkanı Yücel Yılmaz'ın da katıldığı Tanıtım Kervanı'nın son günü birbirinden renkli görüntülere sahne oldu. Tanıtım Kervanı'nı 4 günde yaklaşık 50 bin kişinin ziyaret ettiği öğrenildi. 

Balıkesir Tanıtım Kervanı'nın son durağı Beşiktaş Meydanı oldu. Geçtiğimiz Pazar gününden bu yana Eminönü, Beyazıt ve Beşiktaş'ta Balıkesir'i tanıtan Tanıtım Kervanı'nı yaklaşık 50 bin kişi ziyaret etti. Tanıtım Kervanı'nın son durağı olan Beşiktaş Meydanı'ndaki etkinliğe Karesi Belediye Başkanı Yücel Yılmaz ve Karesi Belediye Başkan Yardımcısı Mürsel Sabancı da katıldı. Balıkesir'in marka olmuş ürün ve değerlerini tanıtıldığı Tanıtım Kervanı'ndaki standın başına geçen Başkan Yücel Yılmaz, Tanıtım Kervanı'nı ziyaret etmek için Beşiktaş Meydanı'na gelen vatandaşlarla sohbet etti. İstanbul'da 98 bin 765 Balıkesirlinin yaşadığını söyleyen Başkan Yılmaz, hemşeri ruhunu canlandırarak, Balıkesir'in öne çıkan değerlerini Türkiye'ye tanıtmayı amaçladıklarını belirtti.

ANI ÖLÜMSÜZLEŞTİRDİLER 

Balıkesir'i tanıtan birbirinden güzel görüntülerin yanı sıra kıspetli iki yağlı pehlivan çim halı üzerinde gösteri güreşi yaptı. Alana toplanan vatandaşlar, güreşi büyük bir ilgiyle takip ederek, cep telefonları ve kameraları ile çekim yaptı. Yöresel halk oyunlarının da büyük alkış aldığı organizasyona 7'den 70'e herkes büyük bir ilgi gösterdi. Gösterilerin ardından vatandaşlar iki yağlı güreşçi ve halk oyunu ekibiyle hatıra fotoğrafları çektirdi. Balıkesir'e gösterilen ilginin heyecanlarını arttırdığını söyleyen Karesi Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, resmi sayılara göre İstanbul'da 98 bin 765 Balıkesirlinin yaşadığını ifade etti.

AMAÇ HEMŞERİ RUHUNU CANLANDIRMAK 

Hemşeri ruhunu canlandırarak, Balıkesir'in öne çıkan değerlerini tüm Türkiye'ye yaymayı amaçladıklarını dile getiren Başkan Yücel Yılmaz, Balıkesir'in tanıtımı sağlayacak olan etkinliklerin bundan sonraki süreçte de artarak devam edeceğini belirtti. Balıkesir'in 20 ilçesinin yöresel ürünlerini ve markalarını tanıtmak için bugün Feshane Tanıtım Günleri'nde buluştuğunu söyleyen Başkan Yılmaz, Pazar gününe kadar sürecek olan Feshane Tanıtım Günleri'ne vatandaşları davet etti.