Yücel Yılmaz Resmi Web Sitesi
BAŞKAN YÜCEL YILMAZ: SİZLERİN FİKİRLERİ BİZİM İÇİN ÖNEMLİ

Anneler Derneği, Muharip Gaziler Derneği ve Balıkesir Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği'ni ziyaret eden Karesi Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, "Sizin fikirleriniz bizim için değerli" dedi.

 

Karesi Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, eşi Mehtap Yılmaz, Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur'un eşi Nurgül Uğur, Karesi Belediye Başkan Yardımcısı Mürsel Sabancı ile birlikte Türk Anneler Derneği, Muharip Gaziler Derneği ile Balıkesir Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği'ni ziyaret ederek, görüş alışverişinde bulundu. Karesi'ye hizmet etmek için var güçleriyle çalıştıklarını ifade eden Başkan Yılmaz, "Hizmetlerimizi yaparken sivil toplum kuruluşları, odalar ve derneklerle görüş alışverişinde bulunacağız. Sizin fikirleriniz bizim için değerli" dedi.

 

TEŞEKKÜR ETTİ

Başkan Yücel Yılmaz'ı ağırlayan Türk Anneler Derneği Başkanı Zekiye Seferbey, mağdur olan vatandaşların sıkıntılarını gidermek amacıyla çalıştıklarını söyledi. Çocuklara anne şefkatini ve koruyuculuğunu hissettirmeye çalıştıklarını dile getiren Zekiye Seferbey, "Karesi Belediyesi, baştan beri çocuklar konusunda derneğimize çok yardımcı oldu. Başkanımız eğitimci olduğu ve çocuklarla uğraştığı için bizi anlıyor" açıklamasında bulundu. Başkan Yılmaz'ın eşi Mehtap Yılmaz ve Nurgül Uğur da derneğin faaliyetlerine katkı sağlamaya hazır olduklarını ifade etti.

 

ODA VE DERNEK ZİYARETİ

Başkan Yılmaz, Anneler Derneği'nin ardından Muharip Gaziler Derneği'ni ziyaret ederek Şube Başkanı Ali Hulusi Karakuz ve yönetimi ile bir araya geldi. Muharip Gaziler Derneği Başkanı Karakuz ve yönetimin taleplerini dinleyen Başkan Yılmaz ve beraberindekiler daha sonra da Balıkesir Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği'ni ziyaret etti, Terziler Odası Başkanı Kazım Avcu, Umumi Madeni Eşya Esnaf Odası Başkanı İsmail Pala'nın konuğu oldu.