Yücel Yılmaz Resmi Web Sitesi
“Türkiye’de Böyle Bir Belediye Başkanı Yok”

Ali Hikmet Paşa Spor Kompleksi’nin bu kadar kullanışlı ve güzel olacağının hayalini bile kuramadıklarını söyleyen milli ve amatör sporcular, AHP hakkında tarihe altın harflerle yazılacak sözler söyledi: Hayalini kuramadığımız bir komplekse sahip olduk, Türkiye’de spora bu kadar çok saygı gösteren, değer veren böyle bir belediye başkanın olduğunu düşünmüyoruz.


3 yıllık büyük bir emeğin ardından Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz ve ekibi tarafından şehrin 50 yıllık ihtiyacını karşılayacak donanıma sahip olan Ali Hikmet Paşa Spor Kompleksi’ni bir de iş adamları, vatandaşlar ve sporcular anlattı. Futbol sahası, açık kapalı tenis kortu, basketbol sahası, streetball sahası, güreş antrenman sahası ve çok daha fazlasıyla tam bir yaşam alanı olan Ali Hikmet Paşa Spor Kompleksi Türkiye’nin 81 ilinde örnek gösterilmeye başladı.
İşte milli sporcuların ve amatör sporcuların Ali Hikmet Paşa Spor Kompleksi düşünceleri: 
ÇOK BÜYÜK ŞAMPİYONLAR ÇIKACAK
Türkiye’nin; Avrupa ve Dünya Şampiyonu, 2020 Tokyo Olimpiyat Oyunları 3. sü ilk kadın güreşçisi olarak adını tarihe yazdıran Balıkesir Büyükşehir Belediyespor ve Milli Sporcu, kadın güreşçilerin rol modeli Yasemin Adar, “Tarihi bir ana şahitlik ediyoruz. Gerçekten çok güzel bir tesis. İnanıyorum ki bu tesisten çok büyük şampiyonlar çıkacak” dedi.
ŞEHRE GÜZEL BİR YATIRIM
Balıkesir Ticaret Odası Başkanı Rahmi Kula, “Gerçekten bugün geldiğimiz nokta çok muazzam. Bu tesisin oluşmasında emeği olan Büyükşehir Belediye Başkanımıza çok teşekkür ediyorum. Çok önemli ve çok güzel bir yatırım oldu şehir için” dedi.
BÖYLE BİR KOMPLEKS HİÇ GÖRMEDİK
Elmalı Yeşilyayla Yağlı Güreşleri, Kurtdereli Yağlı Güreşleri birinciliği, 648. ve 649. Kırkpınar Yağlı Güreşleri birincisi Balıkesir Büyükşehir Belediyespor Kulübü’nde Başkan Yücel Yılmaz için kol bağlayan ve gençlere güreş eğitimi veren Başpehlivan Mehmet Yeşil Yeşil, “Yücel Yılmaz başkanımız bize tüm olanakları ve imkanları sağlıyor. Gördüğünüz gibi Türk sporlarına da amatör sporlara da çok önem veriyor, değer veriyor. Bu çok büyük bir yatırım en son örneği de şu anki içinde bulduğumuz tesisler. Türkiye’de bu şekilde kompleksler daha olmadı bu bir başarıdır. Yücel Yılmaz Başkanımıza Türk sporu adına çok teşekkür ediyorum” dedi.
GERÇEKTEN ÇOK DUYGULANDIM
Kırkpınar’da başpehlivanlık kürsüsüne çıkan ve Balıkesir Büyükşehir Belediyespor güreşçisi Başpehlivan Ertuğrul Dağdeviren, “Ben böyle bir kompleksi görünce gerçekten duygulandım. Yücel başkanımızın emeğinin ne kadar fazla olduğunu biliyorum. Allah ondan razı olsun” dedi. 
AMATÖR SPORCULARIN GÖZÜNDEN AHP
Futbolcusundan tenisçisine, güreşçisinden vatandaşına kadar işte Ali Hikmet Paşa Spor Kompleksi yorumları:  “Başkan Yücel Yılmaz’a çok teşekkür ederiz. Ailecek gelinebilecek bir tesis yapmış. Şu anki gördüğümüz tablo gerçekten de inanılmaz. Hayalini bile böyle kurmamıştık. Eskiye göre çok değişim olmuş. Maçları izlemek için yapılan tribünler çok güzel olmuş. Bizim için elinden gelen her şeyi yapıyor. Yücel Başkan bireysel sporculara ve diğer bütün branşlarda spora çok saygı gösteren değer veren bir başkan, ona çok teşekkür ediyoruz. Bize bu imkanları sunduğu için ve bu kadar destek verdiği için. Sanırım Türkiye’de böyle bir belediye başkanı olduğunu da düşünmüyorum. Gerçekten bu yönden çok şanslıyız” diye açıklamalarda bulundular.